Usposabljanja in dogodki

Preko individualnih in skupinskih usposabljanj, mentorstev, svetovanj ter drugih poslovnih dogodkov vam po potrebi tudi v sodelovanju z domačimi in tujimi partnerji nudimo pridobivanje novih znanj ter vpogled v najboljše prakse. Poleg rednih programov usposabljanja in drugih dogodkov razvidnih na tem spletnem mestu, lahko skupaj z vami proučimo in posebej za vaše potrebe zasnujemo program usposabljanja in/ali mentorstva ter izberemo najbolj primerno metodo usposabljanja ali kombinacijo večih metod. Izbirate lahko med klasičnimi skupinskimi programi, individualnim usposabljanjem v posameznem podjetju ali za posamezno podjetje, spletnimi seminarji in svetovanji, poslovnimi igrami in simulacijami, študijskimi obiski v Sloveniji in tujini, ipd.

Programi usposabljanja so lahko samostojni ali za bolj zahtevne teme tudi modularni, sestavljeni iz večih modulov. V sodelovanju z našimi partnerji jih lahko organiziramo v različnih jezikih in v različnih državah.

Da bi ostali na tekočem s trendi strokovnih vsebin in metod usposabljanja se občasno vključujemo v evropske ter druge izobraževalne in raziskovalne projekte, kjer s tujimi partnerji analiziramo in/ali razvijamo nova orodja in programe, izmenjujemo izkušnje ter preskušamo nove metode usposabljanja za različne ciljne skupine, za različna poslovna področja ter za različne poslovne namene.

Spogledujemo se tudi s komplementarnimi metodami reševanja poslovnih situacij, med drugim s poslovnimi sistemskimi postavitvami, ki jih postopoma vpeljujemo v vse naše programe usposabljanja in svetovanja. Tako s pomočjo poslovne simulacije damo udeležencem možnost vpogleda v polja skritih povezav, ki lahko podpirajo ali pa zavirajo uspešnost poslovanja podjetja ali organizacije, uspešnost nastopa na posameznem tržišču, uspešnost blagovne znamke, uspešnost projekta, uspešnost poslovnega partnerstva ipd. in sicer, ne glede na to ali se tega zavedamo ali ne. Metoda poslovnih sistemskih postavitev je uporabna v različnih poslovnih situacijah in za različne namene, izvesti pa jo je možno tudi samostojno v okviru samostojnega dela s posameznim podjetjem ali organizacijo.

Spremljajte napoved dogodkov na tej spletni strani ali se naročite na prejemanje WOTRA Fokus - eNovice in redno vas bomo obveščali o napovedanih dogodkih, organiziranih z naše strani in/ali s strani naših partnerjev.